Om mig

Här på Fot-Zon Terapiskola får du professionell utbildning i alternativmedicin grundad på kunskap och över 35 års erfarenhet.

Jag heter Eva Nilzon och arbetar på Fot-Zon Terapiskola, är auktoriserad & kvalitetssäkrad zon och kroppsterapeut. Har arbetat som zonterapeut i egen mottagning från 1981 och innan dess 10 år som ambulerande och i pooltjänst på Centrallassarettet i Västerås.

1998 började jag plugga basmedicin på Thalamus i Uppsala, därefter sökte jag in för auktorisationsprov och blev auktoriserad Zonterapeut av SFRF Svenska Fotzonterapi – Reflexologiförbundet.

Jag är nu 71 år och har arbetat som zon och kroppsterapeut på heltid i många år och anser mig ha stor erfarenhet och kunskap i det. Men jag måste tillägga att  mitt arbete aldrig blir fulländat, man lär sig alltid något nytt och spännande.

Nov-2014 blev jag certifierad i AcuNova (Akupunktur 2000 ) av John Boel Dansk Acupunktur Union.
Aug.- 2015 tog jag Qigong Akademiens grundutbildning till Qigonglärare (35 timmar).

Efter många års aktivt utövande är det nu dags att dela med sig av min kunskap och erfarenhet. Därför erbjuder jag kurser, utbildningar och även behandlingar i det som står mig närmast – hälsa och välmående genom alternativa vägar.